Info

En aquest blog trobaràs una mostra de les meves creacions, sobretot mini àlbums però també postals, invitacions i altres detallets per a regalar.
Si t'agrada algun dels treballs que has vist o en vols algun totalment personalitzat, no ho dubtis, escriu-me!!

En este blog encontrarás una muestra de mis creaciones, sobretodo mini álbumes pero también postales, invitaciones y otros detallitos para regalar.
Si te gusta alguno de los trabajos que has visto o quieres alguno totalmente personalizado, no lo dudes, ¡¡¡escríbeme!!!


espaiscrap@gmail.com


divendres, 10 de desembre del 2010

POSTALS DE NADAL

Finalment, ja he acabat totes (o gairebé totes) les postals de nadal, i fins i tot algunes ja han arribat als seus destinataris i sembla que els han agradat!!!
Estan fetes amb la col·lecció SNOW de Crate Paper (m'encanta aquesta marca!!!) i JOVIAL de Basic Grey (que també m'agrada molt!) i em sembla que fins i tot l'hi he agafat gust al fil i l'agulla, em sembla que mai havia cosit tant...
Espero que us agradin!!!







I el meu ajudant preferit també hi va col·laborar, va enganxar la foto, la dedicatòria, va escriure i va decorar..., si és que el Pol està fet un artista!!!

6 comentaris:

  1. Mareeeeeeeee mevaaaaa quin munt de tarjetes!!! I totes amb molt "colorido", quina currada que t'has fotut! Molt xules!
    Petons
    Miriam

    ResponElimina
  2. Me encantannnnnnn,son todas preciosas y esa colección de papeles me parece una chulada.
    Besitos,
    Rosana

    ResponElimina
  3. Què maques que són!!!!M'agrada molt perquè en moltes has fet anar colors que no són típics d'aquestes festes, molt originals!!!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Jo vull unaaaaa!!!! ay mare meva!! que maques són totes Mònica, m'encanten.
    El teu Pol fa com la meva nena, quina gràcia!
    Un petonàs i que passèu molt Bones Festes.

    ResponElimina
  5. ¡¡¡cuantas!!! son todas preciosas! :)

    ResponElimina
  6. qué bonitaaaaaaaas!! son preciosas!!!

    ResponElimina