Info

En aquest blog trobaràs una mostra de les meves creacions, sobretot mini àlbums però també postals, invitacions i altres detallets per a regalar.
Si t'agrada algun dels treballs que has vist o en vols algun totalment personalitzat, no ho dubtis, escriu-me!!

En este blog encontrarás una muestra de mis creaciones, sobretodo mini álbumes pero también postales, invitaciones y otros detallitos para regalar.
Si te gusta alguno de los trabajos que has visto o quieres alguno totalmente personalizado, no lo dudes, ¡¡¡escríbeme!!!


espaiscrap@gmail.com


dijous, 30 de juny del 2011

Un altre mini!!

Hola!!!
Estic viva!!!, fa molts dies que vull actualitzar el blog, però em falta temps!!!, he anat fent alguna coseta, moltes altres les tinc a mitges i altres que ja les he donat i no he fet foto..., però bueno, de moment us ensenyo un mini de la family, està fet amb un kit de Kits de Somni, no té molta decoració perque els papers ja estan prou decorats, a mi m'agrada el resultat, ja em direu que us sembla!!!







A la propera entrada posaré les fotos de l'àlbum que vaig presentar al concurs de Scrapbloc, he de tornar a fer les fotos, que les que tinc no són gaire bones, però no tenia temps per a repetir-les...

5 comentaris:

  1. Molt maco Mònica! Els papers són molt xulos.

    Petonets

    ResponElimina
  2. Què bonic! Tens raó els papers són molt xulos i les decoracións que has posat hi queden molt bé. Sempre color i alegria!
    Petons. Silvia

    ResponElimina
  3. A mi em sembla genial! M'encanta aquesta forma que tens de donar continuitat a les pàgines entre elles, tot i ser de múltiples colors, amb un detallet aquí i allà!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Molt mono el mini! No coneixia el teu blog pero ja mhe fet seguidora, quan pugui t'enllaço! Fins aviat!!!

    ResponElimina
  5. Hola Mónica, soy Raquel Blanco, de Jefa Bomboncito, no puedo ponerme en contacto contigo de otra forma, cuando puedas me mandas un mail con tus datos y tú dirección para que pueda enviarte el kit de bienvenida. Enhorabuena por el blog. Un beso

    ResponElimina