Info

En aquest blog trobaràs una mostra de les meves creacions, sobretot mini àlbums però també postals, invitacions i altres detallets per a regalar.
Si t'agrada algun dels treballs que has vist o en vols algun totalment personalitzat, no ho dubtis, escriu-me!!

En este blog encontrarás una muestra de mis creaciones, sobretodo mini álbumes pero también postales, invitaciones y otros detallitos para regalar.
Si te gusta alguno de los trabajos que has visto o quieres alguno totalmente personalizado, no lo dudes, ¡¡¡escríbeme!!!


espaiscrap@gmail.com


dimarts, 11 d’octubre del 2011

Mini Zoo

Hola!!!

Una altra vegada ja torno a tenir el blog abandonat..., si és que em falta temps!!!, a veure si em poso al dia i vaig publicant totes les cosetes que he anat fent...

Finalment he acabat el mini amb les fotos del Bioparc de València, hi vam anar per Setmana Santa, així que ja tocava acabar-lo!!!.
Uns papers amb molt color, com a mi m'agraden! i també he fet una caixeta a conjunt per a guardar-lo.
Hi ha moltes fotos, eh!!



















A veure si us agrada!!!

6 comentaris:

  1. Home, sense pressionar, però... ja era hora!!! ja, ja. El mini, preciòs, com sempre, ple de color i enrgia. I la caixeta, genial!
    Petons. Sílvia

    ResponElimina
  2. Me encanta el mini,me gusta mucho el colorido y la cajita para guardarlo es una buena idea que me guardo con tu permiso.Precioso album y preciosas fotos,genial.
    Un saludo.

    ResponElimina
  3. El MA es precioso, las fotos muy bonitas y divertidas y los papeles geniales, muy coloridos.
    hasta pronto

    ResponElimina
  4. Homeeeeeee!!!! jejeje. Nina aquesta col.lecció t'ha vingut ni que pintada per fer aquest àlbum tant preciós! m'encanta pel que tu dius, pels colors tant alegres. Un conjunt estupenduuu.
    Petonàs guapa!

    ResponElimina
  5. Molt maco noia!!! Les fotos i els papers són molt però que molt adients, "vamos que ni pintaoooo" I la capsa tot un detall genial.

    Petonets,

    ResponElimina
  6. Que bonito!! Yo tb tengo ese papel y nunca lo había utilizado!

    ResponElimina