Info

En aquest blog trobaràs una mostra de les meves creacions, sobretot mini àlbums però també postals, invitacions i altres detallets per a regalar.
Si t'agrada algun dels treballs que has vist o en vols algun totalment personalitzat, no ho dubtis, escriu-me!!

En este blog encontrarás una muestra de mis creaciones, sobretodo mini álbumes pero también postales, invitaciones y otros detallitos para regalar.
Si te gusta alguno de los trabajos que has visto o quieres alguno totalmente personalizado, no lo dudes, ¡¡¡escríbeme!!!


espaiscrap@gmail.com


dimarts, 14 de febrer del 2012

Més cosetes...

El passat divendres les dones de l'Associació de Veïns de Balàfia  (Lleida) van celebrar el sopar de les Àguedes i aquesta va ser la meva aportació per al sorteig, espero que a l'afortunada li hagi agradat molt!!.
Un LO enmarcat amb un dels famosos marcs de IKEA, embossing, flors, papallones, una mica de glossy i un botó creatiu de Station Scrap, que m'encanten!!! i aquest és el resultat:



Que us sembla??

5 comentaris:

  1. M'ha agradat molt. Tinc que tornar al Ikea que fa temps que no hi vaig!jajaja

    Petons!


    Charo

    ResponElimina
  2. Amb la teva energia i color! I els detalls, l'emboss... són genials!!
    Petons. Sílvia

    ResponElimina
  3. És super bonic!!Que maca la combinació dels colors de les flors i que ben posadetes!!! Quina sort la que se l'hagi endut nina. Un petonàs requeteguapeee

    ResponElimina
  4. Un marc preciós!
    Moltes gràcies per unir-te a la festa de l'enllaç!
    Ptns!

    ResponElimina
  5. Es precioso ! Me gustan muchísimo los sellos embosados en blanco.... Llevo unos cuantos meses detrás del ellos, y me enamoro cada vez que los veo !

    ResponElimina