Info

En aquest blog trobaràs una mostra de les meves creacions, sobretot mini àlbums però també postals, invitacions i altres detallets per a regalar.
Si t'agrada algun dels treballs que has vist o en vols algun totalment personalitzat, no ho dubtis, escriu-me!!

En este blog encontrarás una muestra de mis creaciones, sobretodo mini álbumes pero también postales, invitaciones y otros detallitos para regalar.
Si te gusta alguno de los trabajos que has visto o quieres alguno totalmente personalizado, no lo dudes, ¡¡¡escríbeme!!!


espaiscrap@gmail.com


dijous, 5 d’abril del 2012

Punts de LLibre

Ostres quants dies sense actualitzar!!!, si és que passa el temps volant...
Aquest dilluns passat vaig fer un taller de punts de llibre al Centre Cívic de Balàfia (el meu barri), van venir molts nens a fer els seus punts i moltes mares que també van fer el seus. Em va passar l'estona volant!!!
Tots s'ho van passar molt bé (o això espero...), i vam acabar amb les mans de colors!!, que tenen l'embossing i el glimmer mist que ens agrada tant??.
Us ensenyo les fotos dels punts de llibre "infantils", dels altres no les tinc fetes (tot arribarà!!), i la foto de família...



Els grans triomfadors van ser el ratolí i el dimoni...


I per avui res més, tinc coses acabades que encara no he penjat, encarrecs per acabar i preparant més tallers, em falten hores!!
Que passeu bones vacances i una bona mona!!!

5 comentaris: