Info

En aquest blog trobaràs una mostra de les meves creacions, sobretot mini àlbums però també postals, invitacions i altres detallets per a regalar.
Si t'agrada algun dels treballs que has vist o en vols algun totalment personalitzat, no ho dubtis, escriu-me!!

En este blog encontrarás una muestra de mis creaciones, sobretodo mini álbumes pero también postales, invitaciones y otros detallitos para regalar.
Si te gusta alguno de los trabajos que has visto o quieres alguno totalmente personalizado, no lo dudes, ¡¡¡escríbeme!!!


espaiscrap@gmail.com


dimecres, 27 de juny del 2012

Detallets per a les profes...

Aquests són els detallets que vaig fer aquest any per a les professores dels nens, unes caixetes molt originals fetes amb un tutorial tret del blog de la Sueli.

Estos son los detallitos que hice este año para las profesoras de los niños, unas cajitas muy originales hechas con un tutorial sacado del blog de Sueli.

A dins, unes xocolatines, i és que cada any acabo regalant xocolata...

Dentro unas chocolatinas, y es que cada año acabo regalando chocolate...

Per no perdre la costum les vaig acabar a última hora, i això que feia dies que hi pensava, però fins el dia abans no van estar acabades..., després va tocar barallar-se una mica per veure quina caixeta s'emportava cadascú, però finalment van quedar repartides!!!, i sobretot dieu-los a les senyoretes que les he fet jo, eh!! jeje.

Para no perder la costumbre las acabé a última hora, aunque hacía días que pensava en ello hasta el día anterior no las acabé..., después tocó pelearse un poco para ver que cajita se llevaba cada uno, pero finalmente quedaron repartidas!!!,  y sobretodo decirles a las "seños" que las he hecho yo, eh!! jeje.








Espero que us agradin!!

Espero que os gusten!!

3 comentaris:

  1. Que originallll, haces cosas muy chulis!!! pasate por mi blog tienes un regalito!!!
    BSitos
    Krispis
    http://creadoporkrispis.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. ¡Que bonitas! Te han quedado preciosas!

    ResponElimina