Info

En aquest blog trobaràs una mostra de les meves creacions, sobretot mini àlbums però també postals, invitacions i altres detallets per a regalar.
Si t'agrada algun dels treballs que has vist o en vols algun totalment personalitzat, no ho dubtis, escriu-me!!

En este blog encontrarás una muestra de mis creaciones, sobretodo mini álbumes pero también postales, invitaciones y otros detallitos para regalar.
Si te gusta alguno de los trabajos que has visto o quieres alguno totalmente personalizado, no lo dudes, ¡¡¡escríbeme!!!


espaiscrap@gmail.com


dimecres, 22 d’agost del 2012

Fira Scrapmaniàtics


El proper dissabte 1 de setembre es fa la segona edició de la fira Scrapmaniàtics a Sant Feliu de Guíxols, l'any passat me la vaig perdre, però aquest any no hi faltaré i a més a més faré un taller, la meva proposta és un àlbum cascada molt mono, amb papers de la col·lecció Neapolitan de Dear Lizzy.

El próximo sábado 1 de Septiembre tendrá lugar la segunda edición de la Fira Scrapmaniàtics en Sant Feliu de Guíxols, el año pasado me la perdí, pero este año no voy a faltar y además voy a dar un taller, mi propuesta es un álbum cascada muy mono, con papeles de la colección Neapolitan de Dear Lizzy.
 

Podeu trobar tota la informació dels tallers i activitats que es faran durant tot el dia AQUÍ

Toda la información de talleres y actividades que se harán durante todo el día AQUÍ


Ens veiem a Scrapmaniàtics???

¿Nos vemos en Scrapmaniàtics??




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada