Info

En aquest blog trobaràs una mostra de les meves creacions, sobretot mini àlbums però també postals, invitacions i altres detallets per a regalar.
Si t'agrada algun dels treballs que has vist o en vols algun totalment personalitzat, no ho dubtis, escriu-me!!

En este blog encontrarás una muestra de mis creaciones, sobretodo mini álbumes pero también postales, invitaciones y otros detallitos para regalar.
Si te gusta alguno de los trabajos que has visto o quieres alguno totalmente personalizado, no lo dudes, ¡¡¡escríbeme!!!


espaiscrap@gmail.com


divendres, 3 d’agost del 2012

Canvi d'imatge del blog

Hola!

Després d'unes quantes proves i baralles amb blogger he aconseguit canviar-li la imatge al blog (potser aquesta encara no serà la definitiva, qui sap...).

Tinc algunes cosetes per publicar, però em falta fer les fotos i trobar el moment i les ganes per a fer-ho, ara que tindré molt temps lliure, massa temps lliure (i no parlo de les vacances precisament...) em posaré al dia amb tot el que tinc atrasat.

Per cert, algun sugeriment per al canvi d'imatge del blog??

Hola!

Después de unas cuantas pruebas y peleas con blogger he conseguido cambiarle la imagen al blog (quizás esta todavía no ser la definitiva, a saber...).

Tengo algunas cositas pendientes de publicar, pero me falta hacer las fotos y encontrar el momento y las ganas para hacerlo, ahora que tendré mucho tiempo libre, demasiado tiempo libre (y no hablo de las vacaciones precisamente...) voy a ponerme al día con todo lo que tengo atrasado.

Por cierto, ¿alguna sugerencia para el cambio de imagen del blog?

3 comentaris:

  1. T'ha quedat molt xulo!!!!
    m'agrada molt.
    sort en aquesta nova "temporada"
    petons
    Mireia

    ResponElimina
  2. Me encanta la nueva imagen!! Yo estoy igual, intentando dejar bonita mi nueva página web....espero terminar pronto. Un besico

    ResponElimina
  3. M'agrada com t'ha quedat !!!

    Petonets,

    ResponElimina